Alternatīvie tetovējumi.

Ir daudz un dažādu veidu tetovējumu, kurus cilvēki tetovē uz sevis. Parasti tetovējumi tiek likti gan vienkārši smukuma pēc, gan lai tie glabātu uz tavas ādas kādu domu, kaut kādu nozīmi, mūžīgi.
Bet ko darīt tad, ja tu gribi sev uz ādas smuku dekorāciju, bet neesi drošs ka gribēsi to sev līdz mūža beigām? Ko darīt, ja neesi gatavs kam tādam?
Ir daudz alternatīvu iespēju. Tiesa, viena no visstulbākajām alternatīvām ir mākslīgie īslaicīgie tetovējumi, kuri tiek uzlīmēti uz tavas ādas. Bet brīdī, kad cilvēki piefiksēs to, ka tās ir bijušas tikai ”uzlīmes”, varētu sanākt diezgan stulba un apkaunojoša situācija.

Hennas tetovējumi

Bet ir arī normālas un sociāli pieņemamas alternatīvas,piemēram, Henna tetovējumi.
Šie ir īslaicīgi tetovējumi, kuri tiek savā ziņā ielīmēti tavā ādā uz kādu pailgāku laiku. Tie nav izmazgājami, jo atrodas zem tavas ādas, tiesa, ne tik zemā kārtā kā īstie tetovējumi.
Ar tiem var veikt visādu veidu dizainu elementu izveidi uz tavas ādas. Tie ir vienkrāsaini, bet tik un tā spēj izskatīties diezgan fantastiski un tie ir sociāli pieņemami gan meitenēm, gan puišiem un par tiem neviens nesmiesies.
Henna tetovējumi nav pārāk dārgi un pie tiem var tikt gan kādā profesionālā tetovēšanas salonā vai arī vien instagramā atrodot kādu lokālu mākslinieku, kurš par zināmu summu ir ar mieru kaut kur uz tavas ādas izveidot šo ”tetovējumu”.

Leave a comment